StoriesGet in the mood. Here's all you have to know about us.
Jubileum! Koko Kappers bestaat 5 jaar!
5 jaar geleden startte ik, Ron Rütter, mijn droom: een eigen salon! Spannend was dit zeker want Oisterwijk kende toen al voldoende goede salons, toch was ik er van overtuigd dat er voor KOKO kappers nog ruimte was in Oisterwijk.
Lees meer
Intents Festival in beeld
Day 1 was top! Op naar de tropische Day 2, zien we jullie vanmiddag? Voor de thuisblijvers en nagenieters hebben we een kleine sfeerimpressie gemaakt!
Lees meer
We hebben een nieuwe Star Colorist in huis!
Ook Judith mag zich nu Starcolorist noemen! Dat houdt in dat we bij KOKO kappers inmiddels al twee Star Colorists hebben. Who’s gonna be next?
Lees meer
Ik ben een kapper, geen tovenaar!Ron Rütterkoko wisdom
Welkom in ons team!
Peggy knipt en kleurt jou op Dinsdag, Woensdag & Donderdag, Voor een afspraak bel je met: 013-5211669. See you Soon!
Koko truly loves De Hairstore
De afgelopen dagen waren super! Ik heb mogen bijdragen aan de show van De Hairstore. Wat een ervaring en een super toffe sfeer. We did it! #uniqueidentities
We're hiring!
Ben jij flexibel, gemotiveerd, profi en heb je al minimaal 5 jaar salonervaring?

Dan hebben we voor jou een leuke baan! Wij bieden een fijne werkplek, toffe collega’s en 20 uur per week onder de pannen!

Klinkt goed, hè?
Mail je C.V. met motivatie naar info@kokokappers.nl
Koko Kappers
Bruiloft van Loes & Bart
Een van de mooiste dingen aan ons vak is je steentje bijdragen aan een van de mooiste dagen in mensen hun leven, Loes & Bart bedankt voor het vertrouwen en de mooie dag!
Lees meer
OVER KOKO KAPPERS
Wij zijn een hippe salon in Oisterwijk, waar aandacht en professionaliteit centraal staan. Naast het knippen en kleuren volgens de laatste trends, kunt u bij ons ook terecht voor Keratinebehandelingen en Beach Wavesbehandelingen. Neem voor meer info contact met ons op, of loop gezellig binnen voor een gratis advies.

AFSPRAAK ANNULEREN
Moet je je afspraak onverhoopt afzeggen? We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van tevoren te annuleren zodat wij deze op tijd kunnen herboeken. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de treatment(s) bij je in rekening te brengen. Onze specialist houdt deze tijd tenslotte speciaal voor jou vrij.
KOKO KAPPERS
Gemullehoekenweg 51
5062 CA Oisterwijk
013-5211669
info@kokokappers.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 21:00 u.
Zaterdag 08:30 - 14:30 u.

Mocht je alleen geknipt willen worden? klik dan hier en boek je afspraak online!
Dingdong.design