Fuente Dutch Wellness

ABOUT

De basis van waar Fuente voor staat, wordt weergegeven in onze vier kernwaarden: onderscheidend, ondersteunend, duurzaam en balans.
Als merk hebben we onszelf toegewijd om deze principes in elk product, elke actie en elk geloof dat we koesteren, tot uiting te brengen.

ONDERSCHEIDEND 

Fuente is niet zomaar een andere optie in het schap. We vallen op door unieke en op maat gemaakte ondersteuning te bieden die verder gaat dan oppervlakkige schoonheid. Onze producten en aanpak onderscheiden zich door hun toewijding om individuele behoeften te begrijpen en natuurlijke schoonheid van binnenuit te verbeteren. We erkennen dat ware onderscheiding ligt in het omarmen en vieren van jouw eigenheid.

ONDERSTEUNEND 

We bieden onwankelbare ondersteuning op jouw reis naar welzijn. Het gaat niet alleen om haar; het gaat om zelfvertrouwen, zelfzorg en empowerment. Wij zijn er om u een boost te geven en ervoor te zorgen dat u zich aangemoedigd en geïnspireerd voelt bij elke stap van uw schoonheids- en welzijnsroutine.

DUURZAAM 

Duurzaamheid is geen trend voor Fuente; het is een kernwaarde. Wij zijn ervan overtuigd dat de zorg voor onszelf in één lijn moet liggen met de zorg voor de planeet. Onze toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in ons gebruik van biologische ingrediënten, verantwoorde inkoop en milieuvriendelijke verpakkingen. Het gaat om het achterlaten van een positieve voetafdruk voor vandaag en morgen.

BALANS 

Fuente begrijpt de delicate dans van de eisen van het leven. Wij bevorderen balans als een fundamenteel aspect van holistische schoonheid. Onze producten zijn ontworpen om de gezondheid van jouw haar in harmonie te brengen met jouw algehele welzijn. Balans is de sleutel om je op je best te voelen, en wij zijn er om je te helpen dat evenwicht te bereiken.
OVER KOKO KAPPERS
Wij zijn een hippe salon in Oisterwijk, waar aandacht en professionaliteit centraal staan. Neem voor meer info contact met ons op, of loop gezellig binnen voor een gratis advies.

AFSPRAAK ANNULEREN
Moet je je afspraak onverhoopt afzeggen? We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van tevoren te annuleren zodat wij deze op tijd kunnen herboeken. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de treatment(s) bij je in rekening te brengen. Onze specialist houdt deze tijd tenslotte speciaal voor jou vrij.
KOKO KAPPERS
Kerkstraat 70a
5061 EK Oisterwijk
013-5211669
info@kokokappers.nl (niet voor afspraken)

OPENINGSTIJDEN
Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag: 9:00 - 21:00 u.
Woensdag: 09:00 - 18:00 u.
Zaterdag 08:30 - 14:45 u.

Klik hier om een afspraak in te plannen.
Dingdong.design