Hoe krijg ik een stevige bos haar?

De een wil het graag, de ander gruwelt ervan: Stug, ziltig strandhaar met van die stevige lokken.

Voor de liefhebbers: daarvoor hoef je alleen maar een paar keer kopje onder te gaan in het zeewater en het droogproces over te laten aan de wind. Zo wordt het lekker vol, zeker als je van nature fijn, slap haar hebt. Nadeel: de volgende ochtend zit je gegarandeerd met een kop stro! en dag na dag gaat de conditie van je haar achteruit.

Je kunt beter af en toe onze Label.M Sea salt spray gebruiken, want dan blijft de conditie van je haar tenminste onaangetast. Om zo'n warrig-door-de-wind strand coupe te krijgen: verstuif je spray door vochtige lokken. Dan krijg je nonchalant en toch glamourous zomerhaar.
OVER KOKO KAPPERS
Wij zijn een hippe salon in Oisterwijk, waar aandacht en professionaliteit centraal staan. Neem voor meer info contact met ons op, of loop gezellig binnen voor een gratis advies.

AFSPRAAK ANNULEREN
Moet je je afspraak onverhoopt afzeggen? We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van tevoren te annuleren zodat wij deze op tijd kunnen herboeken. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de treatment(s) bij je in rekening te brengen. Onze specialist houdt deze tijd tenslotte speciaal voor jou vrij.
KOKO KAPPERS
Kerkstraat 70a
5061 EK Oisterwijk
013-5211669
info@kokokappers.nl (niet voor afspraken)

OPENINGSTIJDEN
Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag: 9:00 - 21:00 u.
Woensdag: 09:00 - 18:00 u.
Zaterdag 08:30 - 14:45 u.

Klik hier om een afspraak in te plannen.
Dingdong.design