Wat is er te doen aan dunner wordend haar?

Heb je toch het idee dat het haar juist dunner wordt? Stress kan een trigger zijn, omdat een verhoogde aanmaak van cortisol de haarzakjes verhardt, waardoor haren sneller uitvallen. Ook hormoonschommelingen, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap, kunnen tijdelijk haarverlies veroorzaken. Wat de oorzaak ook is: als je haarbos begint te slinken zijn er genoeg "verdikkingsmiddelen"

Om te beginnen onze Label.M Thickening collectie voor instand dikker, gezond uitziend haar met een langer houdend volume. De collectie bestaat o.a. uit een shampoo & Conditioner die het haar body en lifting geven zonder te verzwaren.

Voor de styling raden wij de Thickening Volume Foam aan. Deze geeft langhoudende volume en fixatie. je haar glanst en voelt zacht.

Wil je nog meer volume? of meer rootlift? Spray dan onze Volume Mousse aan de aanzet en verdeel de Thickening Volume Foam door je lengten en punten.

Voor Maximaal volume en textuur breng je na het föhnen de Texturising Volume Spray aan op de aanzet voor nog veel meer volume en op je lengten en punten voor meer textuur. Het maakt je haar voller en wat stugger zonder dat het "hard" wordt. Er is ook een Brunette variant die ervoor zorgt dat je geen "witte waas" krijgt op je mooi haarkleur.
OVER KOKO KAPPERS
Wij zijn een hippe salon in Oisterwijk, waar aandacht en professionaliteit centraal staan. Neem voor meer info contact met ons op, of loop gezellig binnen voor een gratis advies.

AFSPRAAK ANNULEREN
Moet je je afspraak onverhoopt afzeggen? We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van tevoren te annuleren zodat wij deze op tijd kunnen herboeken. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de treatment(s) bij je in rekening te brengen. Onze specialist houdt deze tijd tenslotte speciaal voor jou vrij.
KOKO KAPPERS
Kerkstraat 70a
5061 EK Oisterwijk
013-5211669
info@kokokappers.nl (niet voor afspraken)

OPENINGSTIJDEN
Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag: 9:00 - 21:00 u.
Woensdag: 09:00 - 18:00 u.
Zaterdag 08:30 - 14:45 u.

Klik hier om een afspraak in te plannen.
Dingdong.design