Jubileum! Koko Kappers bestaat 5 jaar!

5 jaar geleden startte ik, Ron Rütter, mijn droom: een eigen salon! Spannend was dit zeker want Oisterwijk kende toen al voldoende goede salons, toch was ik er van overtuigd dat er voor KOKO kappers nog ruimte was in Oisterwijk.

Inmiddels zijn we enorm gegroeid met 5 fantastische kapsters, elk met hun eigen capaciteiten waardoor we als team ook veel van elkaar blijven leren. Dit team maakt samen met onze klanten KOKO kappers tot wat het nu is, en we zijn er nog lang niet; dromen blijven bestaan en samen gaan we er voor om KOKO kappers nog verder te kunnen laten groeien en dan niet alleen in vierkante meters maar zeker ook in kwaliteit, creativiteit en gezelligheid!

Hou de komende weken onze Socials goed in de gaten want we gaan weer 3 toffe prijzen weggeven, ook vieren we de hele maand juli ons vijf jarig bestaan met 5 leuke acties dus daar zit er vast eentje voor jou tussen.

Namens Team KOKO, bedankt voor het vertrouwen de afgelopen 5 jaar en tot snel in de salon!
OVER KOKO KAPPERS
Wij zijn een hippe salon in Oisterwijk, waar aandacht en professionaliteit centraal staan. Neem voor meer info contact met ons op, of loop gezellig binnen voor een gratis advies.

AFSPRAAK ANNULEREN
Moet je je afspraak onverhoopt afzeggen? We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van tevoren te annuleren zodat wij deze op tijd kunnen herboeken. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de treatment(s) bij je in rekening te brengen. Onze specialist houdt deze tijd tenslotte speciaal voor jou vrij.
KOKO KAPPERS
Kerkstraat 70a
5061 EK Oisterwijk
013-5211669
info@kokokappers.nl (niet voor afspraken)

OPENINGSTIJDEN
Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag: 9:00 - 21:00 u.
Woensdag: 09:00 - 18:00 u.
Zaterdag 08:30 - 14:45 u.

Klik hier om een afspraak in te plannen.
Dingdong.design