Hoe behoud ik mijn kleur?

Als je net bent gekleurd, is je haarconditie erg kwetsbaar en een overdosis zon doet daar nog een schepje bovenop. Zodra de conditie achteruitgaat, kunnen de kleurpigmenten makkelijker ontsnappen (lees: je verse tint wordt vaal). Gebruik de eerste paar weken na de behandeling in elk geval kleurbeschermende verzorgingsproducten en pamper je coupe minstens één keer per week met een voedend masker. Onthouden: hoe beter de conditie, des te mooier de kleur (en glansfactor) zal blijven. En dat geldt overigens ook voor je natuurlijke haarkleur.

Krachige kleurbewakers, of je nu blond, bruin of rood bent: Label.M Color Stay Shampoo & Conditioner. Beide zijn hooggeconcentreerd om de levensduur van je kleur te verlengen, Label.M Honey&Oat Mask voor gerichte,zelfregulerende en langdurige hydratatie of het Label.M Intensive Mask. een geconcentreerd masker die de vochtbalans herstelt en de handelbaarheid van het haar verbeterd, waardoor je haar zijde zacht wordt.
OVER KOKO KAPPERS
Wij zijn een hippe salon in Oisterwijk, waar aandacht en professionaliteit centraal staan. Naast het knippen en kleuren volgens de laatste trends, kunt u bij ons ook terecht voor Keratinebehandelingen en Beach Wavesbehandelingen. Neem voor meer info contact met ons op, of loop gezellig binnen voor een gratis advies.

AFSPRAAK ANNULEREN
Moet je je afspraak onverhoopt afzeggen? We vragen je om je afspraak minstens 24 uur van tevoren te annuleren zodat wij deze op tijd kunnen herboeken. Als het je niet lukt de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de treatment(s) bij je in rekening te brengen. Onze specialist houdt deze tijd tenslotte speciaal voor jou vrij.
KOKO KAPPERS
Kerkstraat 70a
5061 EK Oisterwijk
013-5211669
info@kokokappers.nl (niet voor afspraken)

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 21:00 u.
Zaterdag 08:30 - 14:45 u.

Mocht je alleen geknipt willen worden? klik dan hier en boek je afspraak online!
Dingdong.design